"Ik geloof in mensen en het unieke karakter dat iedereen heeft"

Ik ben enthousiast en vernieuwend. Ik ben vertrouwend en optimistisch. Ik ben overtuigend en hou van mensen. Ik ben niet bang voor nieuwe situaties en mogelijkheden en mijn aanpak is uniek of vernieuwend te noemen. (DISC Persoonlijkheidsanalyse, februari 2015)

Ontdekken wie je bent en waarvoor je gemaakt bent is het leukste wat er is. Door (werk)ervaring, met hulp van mensen in mijn omgeving en door het inzetten van DISC heb ik uiteindelijk ontdekt wat er bij mij past en hoe ik het beste tot mijn recht komt. Dat heeft mij er toe gebracht om te starten met Inzicht Coaching en Training. Ik geloof in mensen en in het unieke karakter dat iedereen heeft. Het is mijn passie om jou als persoon te laten ontdekken hoe vernieuwend en uniek jij bent.

In verschillende bedrijfstakken en branches heb ik de afgelopen 15 jaar uiteenlopende werkervaring opgedaan. Ik heb gewerkt bij diverse grote bedrijven zoals de Evangelische Omroep, Randstad en de Hanzehogeschool en ben ook werkzaam geweest in het MKB als Personeelsadviseur. Tijdens mijn loopbaan ben ik in aanraking gekomen met de DISC Persoonlijkheidsanalyse en dit heeft mij sindsdien geïnspireerd. Voor mezelf, maar zeker ook in mijn omgeving. Het werken met DISC is niet alleen bijzonder verhelderend, maar ook vooral leuk en inspirerend. Ik ben gecertificeerd als DISC-trainer en vind het een uitdaging om door middel van DISC het beste in mensen naar boven te halen.

Neem voor meer informatie over Inzicht, over mij of over DISC vrijblijvend contact met mij op.